Met de Casa Carpaccio Perky Pesto breng je het echt traditionele Italië in huis. Genua is de bakermat van de bekende Italiaanse saus. Wist je dat pesto ‘gestampt’ betekent? Ingrediënten zijn olijfolie, basilicumblaadjes, zeezout, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Tezamen fijngewreven en gestampt vormt het de extra ‘touch’ op onze carpaccio pesto.
Verkrijgbaar bij alle verkooppunten
Hold your horses and pigs! Je hoeft niet meer op truffeljacht om de smaak van truffel te ervaren. Ok, het is dan wel verwerkt in mayonaise, maar wel heel erg lekkere truffelmayonaise. De truffel is een zwam onder de grond en groeit op de wortels van eiken, hazelaars en fruitbomen. Een echte delicatesse die je niet snel tegenkomt als je in het bos loopt. Bij Casa Carpaccio maken we je het graag makkelijk; de lekkerste truffelmayonaise op de lekkerste carpaccio.
Verkrijgbaar bij alle verkooppunten
We kennen allemaal het legendarische broodje beenham met honing-mosterd saus. Wist je dat onze Carpaccio Oh Honey Mustard ook hard op weg is een legende te worden onder de carpaccio’s? Legendes kenmerken zich door andersdenkend te zijn, uniek te zijn in hun soort. Herken jij je ook in dit profiel, wil je opvallen binnen de menigte. Als je durft, pick this one and be legendary!
Verkrijgbaar in Lisse, Oss, Helmond en Kaatsheuvel
Feeling funky? Deze overvolle Casa Carpaccio variant is belegd met truffelchips en blauwe aardappelchips, knapperige spek, gefrituurde truffelkroketjes en overgoten met een heerlijke Tasty Truffle dressing. De smaak is fris, afgetopt met een stukje Italiaanse nostalgie.
Verkrijgbaar in Lisse, Oss, Helmond en Kaatsheuvel
Stevig aan de detox of überhaupt geen vleeseter? Casa Carpaccio Very Veggie is your answer. Waarbij het rundvlees is vervangen met gekookte, rode biet en heerlijk fris in combinatie met de Tasty Truffle dressing, blauwe aardappelchips en gefrituurde oude kaas en rucola kroketjes.
Verkrijgbaar in Lisse en Kaatsheuvel
De Casa Carpaccio Selfish Shrimp is voorzien van sesammayo en sojasaus, gebakken sesamzaad, tomatenmix én als kers (aka shrimp) op de taart, de knapperigste wasabi tempura garnalen speciaal van de lokale visboer. Een klassieke Surf en Turf, maar dan in een ander jasje. Kom je ‘m uitproberen?
Verkrijgbaar in Lisse